ANGELICAS APARTMENTS 3* FRY KASOS

ANGELICAS APARTMENTS 3* FRY KASOS

Angelicas apartmaji se nahajajo ob obnovljeni stari hiši družine, ki je spomenik lokalne arhitekture s tradicionalnim dodekaneškim prodnatim dvoriščem vas popelje nazaj v preteklost
in obljublja sprostitev in mir. “Angelicini” tradicionalni apartmaji, ustvarjeni z veliko skrbjo, gostom nudijo udobno in prijetno bivanje.

Ohranjanje zelo elegantnega in tradicionalnega sloga, ki daje prostor za ustvarjanje štirih svetlih apartmajev, popolnoma opremljenih ki združuje pristnost in udobje.
Vsak apartma je prostor visokega sloga s poslikanimi tlemi, tradicionalnim pohištvom in čudovitim pogledom na morje hkrati čas je popolnoma opremljen s kuhinjo , kopalnico , klimo in TV , primeren za sprostitev in uživanje v miru otoka.
Apartmaji Angelicas vam nudijo vso udobje in mir ter gostoljubnost. Nedaleč od namestitve najdete taverne, market in kafeterije, kjer lahko posedite na terasi ob dobri hrani kasoški in kapljici.

Možna je postrežba zajtrka v sosednji taverni za 8€/dan na osebo. Doplačilo za transfer Karpatos-Kasos-Karpatos 20€ na osebo.

Delite :

Imate vprašanje?

Ne oklevajte in nas pokličite. Smo strokovna ekipa in z veseljem vam bomo pomagali.