ARHONTIKO HOTEL 3* FINIKI

ARHONTIKO HOTEL 3* FINIKI

Prekrasen hotel Arhontiko v slikoviti vasici nad prelepim zalivom Finiki ponuja sobe, studie in apartmaje z lesenim pohištvom, večino nastanitvenih objektov je v tradicionalnem karpatskem slogu. Apartmaji lahko sprejmejo do 5 oseb in so zasnovani z ločenimi prostori z spalnico, kuhinjo in kopalnico. Izberete lahko apartma v tradicionalnem slogu, izbiro, ki vas bo navdušila, ali apartma z dvema ločenima posteljama ali eno zakonsko posteljo.

Studii lahko sprejmejo do 3 osebe in so zasnovani s spalnico in kuhinjo ter kopalnico. Izberete lahko tudi studio s tradicionalno posteljo ali studio z dvema ločenima posteljama ali zakonsko posteljo. Velikost vsakega apartmaja je 50 kvadratnih metrov, velikost studiev pa 40 kvadratnih metrov. Vse sobe, studii in apartmaji imajo balkon ali večjo teraso s pogledom na prekrasen zaliv.

Gostje hotela Arhontiko bodo uživali v neomejenem panoramskem pogledu na vas, modro morje in naš slavni sončni zahod. Hotel Archontiko je bil zgrajen leta 1999 in je v lasti lokalne družine, ki nudi prijazne storitve vsem gostom.
Finiki se nahaja na jugozahodni obali otoka Karpatos. Od letališča je oddaljen 8 km, od glavnega mesta otoka Pigadia pa 17 km. Finiki se nahajajo 2 km od vasi “Arkasa” in je zelo znan po ribjih tavernah . Vas Arkasa je od hotela oddaljena le 2 km.

Delite :

Imate vprašanje?

Ne oklevajte in nas pokličite. Smo strokovna ekipa in z veseljem vam bomo pomagali.