ARODAMOS STUDIOS & APARTMENTS 4* KASTELI

ARODAMOS STUDIOS & APARTMENTS 4* KASTELI

Arodamos Apartments & Studios z družinskim romantičnim vzdušjem, ki se nahaja le 30 metrov od plaže.

Objekt je sestavljen iz 2 apartmajev in 6 studiev. Vsi so udobni, v celoti opremljeni in 100% avtonomni z lastno kopalnico in WC-jem. Vsak apartma in studio ima tudi svojo popolnoma opremljeno kuhinjo s hladilnikom, manjšo pečico, opekačem kruha, aparatom za kavo, opekačem za sendviče, električnim grelnikom vode in vso kuhinjsko posodo, ki jo morda potrebujete.

Apartmaji so v kleti. Imajo zasebni vrt z zunanjim tušem in avtonomnim izhodom na plažo, sprejmejo pa lahko do 4 odrasle osebe. Studii so v prvem nadstropju. Imajo lasten balkon in lahko sprejmejo do 2 odrasli osebi.

V Arodamosu verjamejo, da se dober dan začne z dobrim jutrom, in vam postrežejo pristen kretski zajtrk (na zahtevo), z lokalnimi ekološkimi proizvodi. Zajtrk si lahko privoščite v svoji sobi ali na čudovitem vrtu. Prav tako lahko okusite okusno sadje in zelenjavo z Georgejevega vrta!

Na voljo so vam tudi otroško igrišče z igračami, okrepčevalnica in knjižnica s podrobnimi zemljevidi okolice. V Arodamosu bodo poskrbeli tudi za to, da vas ob prihodu ali odhodu prepeljejo z ali na avtobusno postajo. Na voljo so vam tudi, ko morate poklicati taksi ali potrebujete pomoč pri najemu avtomobila. V sobi je na voljo:
Klima, TV, Sef, Otroška posteljica, sušilnik za lase (priložen tudi šampon in gel za prhanje), Wi-Fi, parkirišče, žar, sončnik in podloga za plažo (brezplačno – na zahtevo).

V hotelu vam prijazni gostiteli ob prihodu namenijo dobrodošlico s paketom domačih proizvodov z domačim olivnim oljem, vinom in medom.
Nastanitev je na TOP lokaciji na najlepšem delu Krete na zahodni strani v bližini Kretskih Maldivov-lagune Balos, Gramvuse, plaže Elafonisi in Falasarne.

Po želji vam uredimo cenovno ugoden rent a car na letališču.

Delite :

Imate vprašanje?

Ne oklevajte in nas pokličite. Smo strokovna ekipa in z veseljem vam bomo pomagali.