ARPATHEA VILLAS FINIKI 3*

ARPATHEA VILLAS FINIKI 3*

Apartmaji in vile za luksuzne počitnice na Karpathosu V objemu slikovite pokrajine otoka Karpathos v Grčiji vas Arpathea Villas vabi, da med poletnimi počitnicami v Grčiji doživite razkošno hotelsko izkušnjo.
Vile Arpathea zagotavljajo najvišjo stopnjo zasebnosti in razvajanja, idealne za pare in družine, ki iščejo luksuzno počitniško umik nad temno modrino Egejskega morja in skalnatih pobočjih otoka Karpatos. Bela notranjost in naravne bele štukaturne fasade skupaj z zemeljsko barvno dekoracijo vil Arpathea ponujajo toplo prijetno okolje za pobeg iz vsakdanje rutine in uživanje v mirnih pobegih in luksuznih počitnicah na otoku Karpathos.

Z imenom, ki ga navdihuje mitološka poimenovanja, ki so jo otoku dali njegovi prvi prebivalci, da bi gostili bogove, ki so jih »ugrabili« z Olimpa, vas Arpathea Villas vabi, da doživite edinstvena luksuzna doživetja, ki jih ponujajo – morda – najbolj » pristen” otok v Egejskem morju. V ceno je vključeno: ​​​​​​ zasebno parkirišče, brezplačen Wi-Fi in ithernet dosto, klima, satelitska LCD HD TV, espresso aparat za kavo, kuhinja s keramično kuhalno ploščo, krožniki, jedilni pribor in kuhinjska posoda, kuhinjska miza s stoli, mini hladilnik/zamrzovalnik, garderobne omare, copati, gel za telo in prhanje, sef, sušilnik za lase, kopalne brisače, brisače za bazen, dnevno čiščenje, menjava brisač in posteljnine vsake tri dni.

Delite :

Imate vprašanje?

Ne oklevajte in nas pokličite. Smo strokovna ekipa in z veseljem vam bomo pomagali.