Kasos

Kasos

Ponudbe nastanitev otoka KASOS

Skriti biser z neokrnjenimi plažami, starodavnimi potmi, sproščenimi vasmi, živimi tradicijami in pristnimi okusi. Otok, primeren za odkrivanje vsakega popotnika. Kraj, kjer se preprostost sreča z pristnostjo.
Uživajte v gostoljubju prebivalcev otoka tradicionalnega in prvinskega otoka Kasosa in okusite lokalne recepte, sprehodite se po majhnih ulicah, zaplavajte na eksotičnih plažah otoka in sosednje Armathie.
Grški otok Kasos, ki se zdi pozabljen v času, je turistično prezrta oaza, sinonim za tradicijo in idealen za mirne počitnice. Kasos velja za manj obiskan otok, roko na srce, zlahka bi ga zamenjali za ogromno čer, ki bolšči iz Egejskega morja, in nekoč močno pomorsko in trgovsko središče danes živi v senci Krete, Rodosa in Karpatosa, z zadnjima dvema ima podobno zgodovino. O njem piše celo Homer, tudi o Feničanih, ki so ga poimenovali otok morske pene. Zdi se pozabljen v času, na srečo turistično prezrt, sinonim za tradicijo in idealen za mirne počitnice, točno take, kot jih iščemo, potrebujemo in jih na Kasosu najdemo. 

ANGELICAS APARTMENTS 3* FRY KASOS

že od 478,00€

Angelicas apartmaji se nahajajo ob obnovljeni stari hiši družine, ki je spomenik lokalne arhitekture s tradicionalnim …

4.8/5

THEOXENIA HOTEL 4* KASOS

že od 550,00€

Novoopremljena udobna nastanitev Theoxenia Kasos se nahaja malenkost izven glavnega mesta Fry na Kasossu in ponuja brezplačno zasebno parkirišče.

4.8/5