MARGARITA APARTMENTS SEA VIEW 3* PALEOCHORA

MARGARITA APARTMENTS SEA VIEW 3* PALEOCHORA

MARGARITA” apartmaji in studii se nahajajo eno minuto od centra Paleohore in tri minute hoje od velike peščene plaže. Toplina naše namestitve, naše gostoljubje, sodobna oprema, skupaj s čistimi, udobnimi in mirnimi sobami, nudijo vsakemu gostu trenutke sprostitve in zabave ter so vsa ta leta pridobivali zaupanje in naklonjenost naših gostov.
Apartmaji in studii Margarita so namenjeni vsakemu obiskovalcu Paleohore, ki si želi brezskrbne počitnice umirjenega in sproščenega dopusta na bujnem vrtu, polnem cvetja.

Naši apartmaji imajo panoramski pogled na celotno Libijsko morje. Apartmaji in studii “Margarita” so namenjeni tistim gostom, ki želijo, da bi jim bo počitniška namestitev zadovoljila še tako zahtevne želje po udobju in miru. Vsi klimatizirani apartmaji Margarita se odpirajo na opremljen balkon in imajo ločeno spalnico. Vsak ima dnevno sobo s TV in kuhinjo z jedilnico in pečico s kuhalno ploščo. Vključen je tudi pralni stroj. Nekaj ​​restavracij, kavarn, pa tudi otroško igrišče in mini marketi za splošne zaloge so le kratek sprehod stran.

Delite :

Imate vprašanje?

Ne oklevajte in nas pokličite. Smo strokovna ekipa in z veseljem vam bomo pomagali.