MOURTZANAKIS RESIDENCE TRADITIONAL ECO HOTEL 4* ACHLADA

MOURTZANAKIS RESIDENCE TRADITIONAL ECO HOTEL 4* ACHLADA

Samostojne vile 75m2 in studii 45m2 poleg glavne stavbe (restavracija, knjižnica, salon in recepcija) in dva skupna bazena (eden za odrasle in eden za otroke). Vsaka vila ima eno spalnico s popolnoma opremljeno kuhinjo in kopalnico. Studio ima tudi popolnoma opremljeno kuhinjo in kopalnico. Vse nepremičnine imajo kamin, TV zaslon in WIFI.

Gostje imajo dostop do vseh prostorov svoje vile in vseh javnih prostorov rezidence, vključno z recepcijo, bazeni in kretsko tradicionalno restavracijo. Vse naše jedi so domače in zagotavljajo eko turizem s pridelavo zelenjave za kuhanje, olivnega olja, naravne morske soli, vina in domačega kruha. Vsi gostje bodo doživeli zelo prijazno vzdušje, prijetno in pristno kretsko gostoljubje. Obstaja veliko okoliških vasi, kot so Agia Pelagia, Fodele in Mpali, restavracij, supermarketov, nočnih klubov in štirih različnih bližnjih plaž. Središče mesta Heraklion in pristanišče sta oddaljena 19 km, letališče Nikos Kazantzakis (HER) pa 23 km.

Na voljo je veliko dodatnih aktivnosti (nekatere z doplačilom) za vse okuse, od pohodništva, jahanja konjev, hranjenje domačih živali, kolesarjenja, celodnevnih izletov z ladjico z vključenim kosilom in vinom (pijačo) , in še več… Po želji vam uredimo tudi rent a car.

Delite :

Imate vprašanje?

Ne oklevajte in nas pokličite. Smo strokovna ekipa in z veseljem vam bomo pomagali.