POSEIDON BLUE GASTRONOMY HOTEL 3* AFIARTIS

POSEIDON BLUE GASTRONOMY HOTEL 3* AFIARTIS

V zalivčku nad prelepo plažo Damatria, v predelu Afiartis, ki je znan po surfanju in športnih aktivnostih. Navdihnjeni z tradicijo, meltemem Karpatosa in zgodovino otoka so leta 1983 ustvarili hotel Poseidon Blue Gastronomy.

Družinsko voden hotel in restavracija, ki svojim gostom ponuja bivanje v popolnosti v skladu z izkušnjo, ki jo bodo živeli na otoku. Tradicionalna zgradba s sodobnimi detajli in razkošno preprostostjo, gostoljubnimi ljudmi in slastnimi okusi, ki vas bodo očarali. V hotelu Poseidon Blue Gastronomy bodo za vas poskrbeli z nepozabno grško gostoljubno izkušnjo, ki jo navdihuje preteklost in prihdnost, saj se boste knjim radi vračali.

V sklopu hotela je izvrstna mediteranska restavracija kjer vam zjutraj postrežejo z zelo okusnim zajtrkom, popoldne in zvečer pa si lahko na udobni terasi s pogledom na neskončno modrino egejskega morja privoščite mediteranske dobrota ali njihovo tradicionalno karpatsko okusno hrano. Hotel se nahaja 11 kilometrov od glavnega mesta Pigadia, in le 4 kilometre od letališča.

Delite :

Imate vprašanje?

Ne oklevajte in nas pokličite. Smo strokovna ekipa in z veseljem vam bomo pomagali.